23948sdkhjf

Travlhed hos Babysutten.dk

Efter at Babysutten.dk i flere år har boet i en garage, er de nu flyttet i større lokaler. Nu er de klar til at erobre Tyskland.
I efteråret 2012 besluttede babysutten.dk selv valgte at gravere sine sutter med navn. Det betød at ordrene steg og ansættelsen af en person mere blev en nødvendighed. Derfor flyttede de det hele til lokaler ude i byen. Så med 300 m2, har de fået god plads til både lager og produktion. Og med to medarbejdere mere skal der være god plads.

Indtager Tyskland
Babysutten.dk vil nu også forsøge sig med et nyt site i Tyskland. I starten af 2014 åbnede de babysutten.de og allerede nu kan de se at der også er plads til en tysk shop med personlige gaver til det lille barn.

Siderne i Danmark (babysutten.dk) og Sverige (babynapp.se) har kørt stabilt i flere år og derfor vil babysutten.dk gerne prøve kræfter med en side i Tyskland. I starten af 2014 åbnede babysutten.de, fortæller Susanne Kristensen, ejer af internetbutikken Babysutten.dk

Babysutten.dk har valgt at ansætte en tysk pige, der ved hvad de tyske forbrugere efterspørger. Allerede nu er der indkøbt specielle varer til det tyske marked, og meget af det vil også komme på den danske side.

Allerede kort efter opstarten, har de kunnet se på ordrene at der også er plads til salg af personlige ting til det lille barn på det tyske marked, så babysutten vil fortsat kæmpe videre.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094